Žiaci naďeľovali, dorast nehral a Áčko prehralo

20.04.2010 15:20

Naši žiaci si 17. 4. 2010, t.j. v sobotu pripísali na svoje konto ďalšie víťazstvo. Vyhrali jednoznačne 7:0, keď na ihrisku od začiatku zápasu dominovali a hostí prakticky k ničomu nepustili a tí sa skoro vôbec nedostali ani k domácej bráne. Góly našich strieľali: V. Gomboš-2, Š. Bartko-2, E. Vlasatý-2 a R. Lipták. Týmto výsledkom si naši žiaci upevnili 2. miesto v tabuľke, len o skóre za vedúcou Novou Polhorou. Momentálne majú naši žiaci najlepšiu obranu a brankára v súťaži, keď inkasovali len jediný gól. Zostava: brankár:Roman Suchý Obrana:Dávid Deák,Štefan Bartko,Daniel Kočik,Paťo Ruščák Záloha:Vlado Gomboš,Lukáš Sopko,Rasťo Lipták Útok:Erik Vlasatý,Rudo Lukáč,Tomáš Lipták
Náhradníci:Gabriel Bartko,Michal Bartko,Matuš Lukács

Dorast mal 17. 4. 2010 o 14.00 hod na domácom trávniku privítať mužstvo zo Sokolian. No to sa na zápas nedostavilo v určenom čase, ale až 45 minút po určenom začiatku zápasu aj to len so štyrmi hráčmi a vedúcim mužstva. Rozhodcovia zápasu tento stav zapísali do zápisu o stretnutí a výsledok bude pravdepodobne skontumovaný v náš prospech. Je smutné, že v súťaži dorastu dochádza k takýmto udalostiam nokoľko ich je v súťaži už len 10 mužstiev.

"A"-mužstvo odcestovalo 18. 4. 2010, t.j. v nedeľu na malé derby k súperovi z radu tradičných do Kokšov-Bakše. Tréner hosťujúceho mužstva mal už pred zápasom obrovské problémy so zložením mužstva nakoľko mnoho hráčov je zranených a takisto sa mnohí nemohli dostaviť na tento zápas z rôznych dôvodov. K dlhodobo zraneným R. Juhászovi a J. Lukáčovi sa pridali M. Haluška, M. Patrik, P. Veréb, Z. Hužvár, L. Bartko, M. Demeter a takisto v Nemecku pracujúci L. Karajoš. Aby tých starostí nebolo málo tak R. Lukáč mohol odohrať len 1. polčas zápasu, keď musel pracovne odísť. Po dlhom čase a bez zápasovej praxe museli do ostrého zápasu naskočiť V. Dojčák, ktorý bol dlhodobo odstavený od futbalu pre chorobu a Marián Lukáč, ktorý sa vrátil z Anglicka, kde roky pracoval. Na lavičke bol takisto dlhodobo nehrajúci hráč P. Niščák. Aj napriek týmto problémom sme na zápas nastúpili a na lavičke boli aj dvaja náhradníci a náhradný brankár Mi. Lukáč. Nastúpili sme takto: v bráne bol spoľahlivo chytajúci R. Pástor, obrana sprava do ľava Ľ. Kočiš, V. Dojčák, D. Meco a Ma. Lukáč, záloha sprava do ľava M. Rybár, M. Kočiš, M. Kušnír (K) a P. Kočiš. V útoku boli R. Lukáč a M. Krupáš. Do druhého polčasu nastúpil namiesto R. Lukáča T. Bača a po zranení M. Krupáša jeho miesto zaujal P. Niščák. Tento zápas sa hral v horúcom jarnom počasí, ktoré uberalo na silách hráčom obidvoch mužstiev. Navyše v sobotu sa zúčastnili na rôznych oslavách a svadbe asi 5 hráči zo základnej zostavy. Aj napriek týmto navonok problémom hosťujúce mužstvo predviedlo sympatickú hru a dobrý výkon. Tento zápas sme si prehrali vlastnými chybami a o zápase bolo rozhodnuté už v 1. polčase, keď sme dostali všetky tri góly. Sklamala výlučne len obrana, po chybách ktorej padli všetky tri góly domácich. Mužstvo podržal brankár R. Pástor a dobre zahrala aj záložná formácia. Dokonca sme mali aj niekoľko šancí na strelenie gólu, keď najmä strela M. Kušníra volala po góle. Domáci vyhrali zaslúžene a ich druhé miesto v tabuľke určite ne je náhodné. Stretnutie spoľahlivo a s prehľadom viedol G. Juhár a na čiare mu dobre sekundoval J. Chnupa. Žltú kartu dostali z nášho mužstva V. Dojčák a P. Kočiš.

Kokšov-Bakša - Trstené pri Hornáde 3:0 (3:0).

Späť