Výsledky prípravných zápasov zo 6. 3. 2010

11.03.2010 11:29

Dorast:

Na výbornom ihrisku privítali naši dorastneci družstvo Čaňa - mladší dorast a uhrali s ním prijateľnú remízu 3:3. Chlapci ukázali v zápase dobrú hru,ktorá by mala v najbližších zápasoch ísť stále nahor. Je badať dobrú zimnú prípravu, ktorú ešte stále absolvujú naši dorastenci s "A"-mužstvom pod trénerskym dohľadom Mariána Kušníra. Zápas sa hral v sobotu o 11.30.

"A"-mužstvo:

Na teréne, ktorý bol na túto dobu až v prekvapivo výbornom stave a vôbec mu neuškodil predchádzajúci prípravný zápas dorastu odohralo naše "A"-mužstvo takisto prípravný zápas. Za súpera si zvolilo mužstvo účastníka II. triedy OŠK Blažice a hralo sa o 14.00 hod. V tomto zápase sa naplno preukázali aké nedostatky trápia naše mužstvo a takisto si niektorí hráči mohli urobiť obraz o svojej kondíci. Bolo to poučné stretnutie a dalo nám predstavu, na čom všetkom ešte musíme popracovať do začiatku jarnej časti sezóny 2009/2010. V stretnutí sme podľahli hosťom 3:4, keď naše góly strelil Marián Kušnír - 2 a dorastenec Zdenko Gyogyosi.

Zimná príprava pokračuje ďalej osvedčeným systémom: streda a sobota hala v Čani a utorky sa tréningy už presunuli z umelej trávy na naše prírodné ihrisko. Veríme, že účasť sa bude už naďalej len zvyšovať.

Admin

Späť