Výsledky prípravných zápasov z 20. a 21. 3. 2010

24.03.2010 19:34

Sobota 20. 3. 2010 privítalo naše "A"-mužstvo súpera až zo Spiša a to konkrétne mužstvo TJ Slovan Richnava. Je smutné, že hráči pristúpili k tomuto zápasu troška nezodpovedne. Ale na druhej strane musím na obhajobu povedať, že mnoho hráčov základnej zostavy je momentálne zranených a preto nemohli zasiahnuť do tohto zápasu. Tu nezodpovednosť by som skôr chcel orientovať na našich dorastencov, ktorí si mohli prísť zahrať futbal, ale radšej uprednostnili iný program. Aj keď nechcem zase očierňovať všetkých dorastencov lebo niektorí na tomto zápase boli. Zápas sa skončil našou prehrou 3:5 a verím, že v súťaži počas sezóny sa nám takéto výkyvy budú vyhýbať. Góly našich strelili: M. Kušnír, Z. Gyongyosi a L. Bartko.

Nedeľa 21. 3. 2010 odohrali naši dorastenci zápas s účastníkom 5. ligy dorastu TJ Mladosť Kalša. Uhrali s týmto súperom prijateľnú remízu 1:1 a príležitosť presvedčiť trénera o svojich kvalitách dostali všetci hráči z lavičky. Jediný náš gól strelil tradičný strelec Z. Gyongyosi.

Nedeľa 21. 3. 2010 si naše "A"-mužstvo na generálku pozvalo za súpera opäť mužstvo OŠK Blažice. Uhrali sme s ním remízu 1:1, keď náš jediný gól strelil T. Vaško. Šancí v tomto zápase bolo neúrekom a je škoda, že mnohé z nich neskončili gólom v súperovej sieti. Veríme a dúfame, že si pušný prach nechávajú naši útočníci na jarnú časť sezóny a že sa nám spoločnými silami podarí udržať pre náš klub I. triedu dospelých Obfz KE-okolie.

Admin

Späť