Veľkonočný víkend prial len mládeži...

04.05.2011 14:10

Žiaci:

Veľkonočný futbalový víkend začali naši žiaci o 13.30 hod. stretnutím doma proti Bysteru. Po dlhej dobe bolo na našej súpiske 13 hráčov, no na zápas sa dostavili len 11. Hostia pricestovali len 9. Stretnutie sa skončilo našim víťazstvom 2:1, keď naše góly strelil v 29. a 48. minúte L. Sopko. Stretnutie sme však od 27. minúty prehrávali 0:1. Hlavným rozhodcom stretnutia bol Jeník, na čiare mu asistoval Pacholský. Zostava domácich: E. Neveloš, M. Matuška, J. Juhás, G. Bartko, D. Juhász, D. Pástor, E. Vlasatý, M. Lukács, R. Lukáč, L. Sopko, T. Lipták.

Trstené pri Hornáde - Byster 2:1 (1:1) G.: L. Sopko-2

Dorast:

Komentár napísal vedúci mužstva J. Krupáš. Na bielu sobotu odohrali naši chlapci dalši zapas proti superovi zo Zdoby po nevyraznom vykone spred tyždňa sme chceli ukazať že futbal hrať vieme uvod nam sice nevyšiel ked sme dovolili superovi dvakrat ohroziť našu branu ale naš brankar bol pozorny naopak mohlo udrieť na druhej strane v 6min. ale nariadenu penaltu poslal Gyongyosi len do tyčky ale uvodny gol nedal na seba dlho čakať v 12min. poslal loptu do siete šimčak 1:0 od tohto golu sme dobyjali superovu branku mali sme niekolko peknych šanci ale brankar hosti všetko riešil hostia pohrozili v 30min. ale strela z dialky išla tesne nad za zmienku stoji ešte šanca šimčaka v 39min. sam pred brankarom nedal. Do druheho polčasu natupili naši hrači s umyslom čim skor skorovať a ukludniť hru to sa nam aj podarilo už v 46min. Pahulyi zvyšoval na 2:0 už o dva minuty šimčak zvyšoval na 3:0 druhy polčas nam vyšiel hrači hrali pekne konbinačne vypracovali si množstvo šanci po jednej z nich v 58min. fauloval brankar hosti v 16ke šimčaka a zapas sa pre neho skončil videl červenu kartu nariadenu penaltu Gyongyosi s prehladom premenil 4:0 v 61min. Pahulyi zvyšoval na 5:0 o minutu neskôr Bosnyakove solo skončilo na tyčke v66min. striedanie domacich Gyongyosi - Liptak v 75min. druhe striedanie Phulyi - Juhasz v 80.min. uzavrel naš golovy učet z priameho kopu Kvočak 6:0 v zavere sme polavili v koncentracii a dovolili sme superovi znižit ked v 84min. priamy kop išiel nad našu branu ale nasledny center do 16ky skončil v našej sieti 6:1 zapas sledovalo asi 55 divakov rozhodoval Pacholsky na čiare Jenik zostava v branke Patrik Minarčik obrana Marcin Kvočak Kaduk Bača zaloha Lukaš Minarčik Gyongyosi Pahulyi Hudak utok Šimčak Bosnyak na striedanie Rasto Liptak, Juhasz.

Trstené pri Hornáde - Zdoba 6:1 (1:0) G.: D. Šimčák-2, I. Pahulyi-2, Gyongyosi, Kvočák

A-mužstvo:

Áčko odhoralo ďalší svoj smolný zápas na ihrisku vo Veľkej Ide. Toto stretnutie sme prehali 3:2, keĎ domáci rozhodli o vojom víťazstve v nadstaveom čase po nariadenej penalte. Tú odpískal hlavný rozhodca po úmyselnej ruke M. Kušníra. Tomuto momentu však predchádzala veľká chyba M. Kočiša pri odkope lopty zo šestnástky. Stretnutie ešte poznačila veľká chyba Mil. Lukáča pri prvom góle domácich, keď istú loptu po zemi nechytil do ruky a domáci útočník pohodlne skóroval. Opäť sa však "ukázali" aj naši útočníci, ktorí zahodili opäť aj nemožné. Stretntutie sme teda prehrali a márne čakáme na bodový zisk z ihrísk súperov. Stretnutie spoľahlivo viedol hlavný rozhodca Kendi. Zostava hostí: Mil. Lukáč, T. Bača, M. Kušnír, P. Kočiš, Mar. Lukáč, I. Pahulyi, M. Kočiš, R. Juhász, Z. Gyongyosi, J. Hutter, R. Lukáč. Striedali: P. Veréb, M. Bača

Veľká Ida - Trstené pri Hornáde 3:2 G.: J. Hutter, Mar. Lukáč

Admin

Späť