TpH CUP 2011

18.07.2011 22:50

Pozývame Vás na v poradí už 12. ročník turnaja v minifutbale TpH CUP 2011, ktorý sa uskutoční 23. júla 2011, t.j. v sobotu so začiatkom o 9.30 hod. na multifunkčnom ihrisku v areáli ZŠ v Trstenom pri Hornáde na ulici Školská 94. Hraje sa v 4 skupinách po 5 účastníkov, z každej skupiny postúpia dvaja najlepší. Vylosovanie turnaja sa uskutoční 20. júla 2011 t.j. v stredu so začiatkom o 19.00 hod. v Spoločenskej miestnosti Obecného úradu v Trstenom pri Hornáde na ulici Osloboditteľov 118. Turnaj sa hraje do neskorých večerných hodín, semifinále a zápasy o umiestnenie sa hrajú pod umelým osvetlením. Miesto lokalizácie turnaja na uvedenom linku: www.skola-trstene.sk/index.php/kontakty/kde-nas-najdete

Pravidlá turnaja TpH CUP 2011:

- Hrací čas je raz 14 min. bez výmeny strán, mužstvá si budú pred zápasom losovať o hraciu stranu a výkop.
- Za víťazstvo v zápase sú 3 body, za remízu 1, prehra je bez bodu.
- Hráči v poli 4 + 1 brankár
- Striedanie je ľubovoľné neobmedzené. Počet hráčov v jednom okamžiku však nesmie byť viac ako 4. Trestá sa to 2 min.
- Outová čiara platí iba branková, ostatná hracia plocha je ohraničená sieťou. To znamená, out je iba ak preletí cez sieť.
  Ak lopta ide do outu za bránu od brániaceho hráča, či brankára, tak útočiace družstvo zahráva roh.
- Malá domov nehrá, brankár nesmie chytiť prihrávku spoluhráča do ruky, okrem prihrávky hlavou - nepriamy kop. Nemožno prihrať brankárovi 2 prihrávky za sebou, bez toho aby lopta neprešla za polovicu. (ak je však brankár mimo 6tky, hrá ako 5ty hráč, vtedy toto pravidlo neplatí )
- Brankár môže rozohrať loptu po celom ihrisku, nesmie dať gól hodom z ruky. Nohou môže.
- Neexistuje postavenie mimo hry
- Faul, či hra rukou hráča v 6tke je pokutový kop - zahráva sa so vzdialenosti 7metrov.
- Ak je hráč napomenutý žltou kartou za neprimeraný faul, je vylúčený na 2 minuty. 2 žlté karty pre jedného hráča v zápase znamenajú, že hráč dostane červenú kartu a je vylúčený. Družstvo dohráva o jedného hráča menej. V zápase môže byť vylúčených viacero hráčov, no počet hráčov na ihrisku neklesne pod 3.
Jasné žlté karty: úmyselná ruka, faul pri vyloženej šanci súpera, viac ako 4 hráči (okrem brankára) hrajúci v jednom okamžiku, neprimerane tvrdý faul hocikde na ihrisku. Žlté a červené karty nemajú vplyv na nasledujúce zápasy ( neprenáša sa trest )


Postup zo skupiny:

Postupujú prvé dve družstvá!
O postupe rozhoduje najvyšší počet bodov. Pri rovnosti bodov rozhoduje vzájomný zápas,ak je zápas nerozhodný, tak rozhoduje rozdiel v skóre, ak aj ten je rovnaký, tak vyšší počet strelených gólov. Ak by náhodou aj to bolo rovnaké, tak družstvá si zakopú trestné kopy!

Štvrťfinálové dvojice:

1. zápas: B1 - C2 
2. zápas: A1 - D2
3. zápas: C1 - B2
4. zápas: D1 - A2

Semifnálové Dvojice:

1. zápas: Víťaz ( B1 - C2 ) - Víťaz ( A1 - D2 )
2. zápas: Víťaz ( C1 - B2 ) - Víťaz ( D1 - A2 )

3. MIESTO:

Porazený 1. semifinálového zápasu a porazený 2. semifinálového zápasu

FINÁLE:

Víťaz 1. semifinálového zápasu a víťaz 2. semifinálového zápasu

Späť