Dorast opäť potvrdil svoju dominanciu

21.06.2010 12:20

Dorast:

Komentár poskytol vedúci mužstva žiakov Jozef Krupáš, jeho znenie:


Aj tento pre nas mimoriadne doležity zapas sme museli pre nesposobilu hraciu plochu v Trstenom odohrať v Ždani a počasie nam ani dnes neprialo zapas sa hral za sustavneho dažda na premočenej hracej ploche uvod zapasu vyšiel lepšie domacim prvi vyskušal pozornosť brankara hosti v 5min. Krupaš jeho strela mierila vedla ale ešte v tej istej minute domaci vybojovali loptu a Šimčak otvoril skore 1:0 domaci sa ale dlho z vedenia netešili v 13min. hostia zahravali rohovy kop domaci nechali hosťom v 16ke vela priestoru a ty ich potrestali 1:1 v tychto fazach sa hra trochu vyrovnala domacich gol zaskočil ale nevzdavali sa v 17 min. opäť pohrozili Imo pahulyi vystrelil na branu brankar jeho strelu vyrazil naslednu doražku poslal Šimčak nad v 21min.mal dobru priležitosť Matej Pahulyi jeho koncovka v 16ke išla tesne nad. v 30 min. mohli udrieť hostia ich šanca však ostala nevyužita. naopak v 38min. Matej Pahulyi z asi 25m nedal brankarovy hosti šancu 2:1. ale znova sa domaci dlho netešili o dve minuty neskôr hostia po chybe v obrane domacich vyrovnali 2:2 už o minutu sa mohlo skore meniť ale domaci Šimčak nepotrestal chybu brankara v 43min. mali domaci po ruke hrača hosti v 16ke vyhodu penalty Gyongyosiho strela išla od brvna nad. ten isty hrač mal ešte možnosť priameho kopu z hranice 16ky v 45min. jeho strela išla nad. všetko si ale vynahradil hned po prestavke v 46min. zvyšil na 3:2 po gole sa domaci trochu stiahli hralo sa medzi 16kami ale domaci nepušťali hosti do nejakych šanci. v 57min. zahravali domaci rohovy kop strela Mira Baču išla vedľa o minutu neskôr strela Ima Pahulyiho skončila v naruči brankara v tychto fazach domaci opäť zatlačili hosti pred ich branu a v 61min. udreli ked Šimčak našiel Ima Pahulyiho a ten svoje solo na branu zakončil golom 4:2. o dve minuty neskôr ten isty hrač zvyšoval už na 5:2. domaci už si vysledok u stražili a zaslužene zviťazili posledne slovo mali hostia v 90 min. nastrelili tyč domacej brany .

zostava domacich v brane Jakub Pastor obrana Miro Kvočak, Martin Bača,Miro Bača,Juraj Marcin, záloha Matej Kaduk,Zdenko Gyongyosi,Matej Pahulyi, Michal Krupaš v utoku Dušan Šimčak, Imo Pahulyi striedania 67min. Dušan Šimčak - Patrik Liptak,75min. Matej Kaduk - Vlado Gomboš, 77min. Michal Krupaš - Roman Suchy, 84min. Zdenko Gyongyosi - Jakub Juhasz
rozhodoval Karčak asistent Pacholsky

Aj na tomto mieste by som chcel všetkym našim chlapcom podakovať za dôstojnu reprezentaciu našho klubu a našej obce zaroveň by som chcel odchadzajucim hračom Patrik Vereb Martin Bača Matej Pahulyi Michal Krupaš popriať vela šťastia pri senioroch dufam že budu prinosom pre naše A mužstvo.

Trstené pri Hornáde - Nižný Klátov 5:2 (2:2) G: D. Šimčák, M. Pahulyi, Z. Gyongyosy, I. Pahulyi - 2

Admin

Späť