Áčko v prestížnom zápase prekvapujúco vyhralo, dorast prehral a žiaci nehrali...

20.09.2010 20:28

Žiaci:

Naši žiaci svoj zápas v Novej Polhore opäť nehrali no tentoraz pre dôvody z našej strany. Tento zápas bol zrušený a ŠTK rozhodne kedy sa toto stretnutie spätne odohrá.

Dorast:

Dorast v sobotu  o 11.00 hod. odohral jeden zo slabších zápasov, keď podľahol doma súperovi, ktorý patrí k nováčikom v tejto vekovej kategórií. Asi už boli hráči nášho mužstva mysľou na poobedňajšej birmovnej sláností, ktorej sa skoro všetci priamo zúčastnili.

Trstené pri Hornáde - Svinica 2:3 (2:2) G.: Šimčák, Pahulyi

A-mužstvo:

V nedeľu konečne už na svojom domácom ihrisku, ktoré prechádzalo rekonštrukciou a pomaly už sa opäť začína podobať na staré futbalé ihrisko z čias pred záplavami sme privítali mužstvo z popredných priečok a jedného z najväčších ašpirantov na postup Lokomotívu Ruskov. Na toto stretnutie sme sa po nešťastnom zápasom z minulého týždňa v Ploskom pripravovali zodpovedne a podriadili tomu všetko svoje úsilie. Pre zranenie zo zápasu z Ploského nemohol na toto stretnutie nastúpiť hrajúci tréner M. Kušnír. A preto naša zostava vyzerala takto: v bránke sa po zranení predstavi Mil. Lukáč, obrana stopér J. Lukáč (K), predstopér P. Kočiš ml., Pravá obrana T. Bača, ľavá obrana Mar. Lukáč, v strede zálohy hral defenzívneho záložníka M. Kočiš, ofenzívneho M. Béreš, na pravo M. Rybár a na ľavo Z. Gyongyosi no a v útoku naša tradičná dvojička R. Lukáč a R. Juhász. Na lavičke náhradníkov bol len L. Bartko. Na pomerne veľkej nepokosonej tráve sa hral od začiatku zaujímavý futbal. Herne na tom boli lepšie hostia no aj tak nevedeli počas celých 90 minút vymyslieť nič, aby prekonali spoľahlivo chytajúceho domáceho brankára. Domáci, ktorý hrali hlavne účelný defenzívny futbal s nakopavanými loptami na dvoch vysunutých útočníkov R. Lukáča a R. Juhásza nakoniec aj dosiahli vytúžený cieľ spred zápasu. Hra nášho mužstva pripomínala mužstvo Slovenska zo zápasu s Ruskom. Ale takto sa musí hrať, ak proti vám stojí vyspeleší a technickejší súper. Vcelku dobre sme si pokryli stred poľa odkiaľ šla najväčšia hrozba. Výborne tento zápas odpískal hlavný rozhodca p. Bucko a na čiarách mu takisto veľmi dobre pomáhali p. Šlosár a p. Kudlík. Zápas sa hral vo vysokom tempe so šancami na obidvoch strán, ale prekvapujúco viac ich mali domáci. Keď už sa zdalo, že zápas sa skončí remízou prišla 86. minúta a domáci útočník R. Juhász strelil víťazný a veľmi dôležitý gól. Na radosť domácich fanúšikov a hráčov sa teda zrodila prekvapujúca, ale zaslúžená výhra Trsteného pri Hornáde. Zápas sledovalo asi 150 divákov. Na záver by som povedal, že napriek tomu, že o našom súperovi šiel dobrý chýr tak nepotvrdil tieto tvrdenia a pre mňa osobne je zatiaľ najlepším mužstvom, proti ktorému sme doteraz hrali mužstvo TJ Maratón Seňa.

Trstené pri Hornáde - Ruskov 1:0 (0:0) G.: R. Juhász

Admin

Späť