Áčko prehralo, dorast vonku vyhral a žiaci takisto potvrdili dominanciu...

27.09.2010 13:20

Žiaci:

Komentár k zápasu poskytol I. Juhász:

Domáci nastupovali na tento zápas 6. kola s veľkými obavami,lebo pre chorobu a z iných dôvodov im chýbalo niekoľko hráčov.Takže nakoniec nastúpili na domáci zápas iba s 9 hráčmi.Ale obavy sa rozplynuli hneď po úvodnom výkope hostí.Na ihrisku bolo vidieť iba jedno mužstvo a to domáce.Hostia sa prakticky počas celého zápasu nedostali k bráne domácich.Domácim sa darilo aj strelecky.Prvý gól vsietil Vlasatý po perfektnej akcii a prihrávke
V.Neveloša.Druhý vsietil v útoku nechytateľný V.Neveloš.V druhom polčase sa hra trošku vyrovnala,ale všetko sa to odohrávalo na polovičke hostí.Hostia potom prestriedali,ale aj tak im to nepomohlo.Domáci vsietili ďalšie dva góly.Strelcami boli V.Neveloš a Š.Bartko.Domáci potom dohrali zápas na víťaznej nôte.Po zápase mohli byť obe mužstva spokojné.Domáci,že zvíťazili a hostia,že nedostali viac,lebo šancí bolo podstatne viacej.V domácom mužstve je potrebné pochváliť celé mužstvo za bojovnosť a odhodlanie,ale zvlášť výkony Š.Bartka,V.Neveloša,Vlasatého a Juhásza.Z prehľadom a aj z prispením oboch mužstiev bez problémov rozhodoval Janočko.
Trstené:E.Neveloš-Š.Bartko,P.Ruščák,Lukáč,D.Juhász,Vlasatý,T.Lipták, V.Neveloš,R.Ruščák.

Trstené pri Hornáde - Budimír 4:0 (2:0) G.: V. Neveloš-2, E. Vlasatý, Š. Bartko

Dorast:

Komentár k zápasu poskytol J. Krupáš:

V sobotu 25.9 sa naši dorastenci predstavili na ihrisku v Sokolanoch hralo sa za prijemneho slnečneho počasia na kvalitnom ihrisku.Domaci hrači na nas vyrukovali od začiatku zapasu tvrdou hrou do tela neboli to čiste zakroky hra sa od začiatku kuskovala a bolo to vidieť aj na ihrisku do 20min. sa hralo iba medzi 16kami bez nejakych šanci na oboch stranach.Boli to prave domaci ktori mohli v spominanej 20min. otvoriť skore po chybe brankara Pastora ked neudržal loptu ta sa dostala k domacemu hračovi ale ten nepochopitelne z asi troch metrov prestrelil opustenu branu hosti.V 28min. sa osmelili aj hostia po rohu hlavičku Davida Deaka len s namahou kryl.Hostia sa dočkali v 32min. ked si loptu vymenili Šimčak z Pahulyim a posledne menovany pohodlne skoroval do prazdnej brany 0:1.Domaci stale hrali tvrdo čo si odniesol Jakub Juhas ktoreho pre zranenie v 39min. striedal Jakub juhasz.V prvom polčase zaujal ešte volej Pahulyiho v 44min. asi 20m. strela skončila na sieti domacej brany.Druhy polčas začali lepšie domaci hned v 46min. vyskušal pozrnosť domaceho brankara domaci založnik ale jeho strela asi 30m. skončila na sieti.Už o minutu neskôr mohli hostia zvyšiť svoj nakok ale strela Šimčaka poza 16ky tesne minula branu.Hostia sa dočkali druheho golu v 59min. Gyongyosi zahraval priami kop našiel v 16ke Šimčaka a ten pohodlne skoroval 0:2 O minutu neskôr strelu Gyongyosiho brankar kryl.V63min.opäť Gyongyosi jeho križna strela len tesne minula domacu branu v 72min Rasťo Liptak vo vnutri 16ky z jeho strelou si brankar poradil.Vysledok pečatil v 77min. Gyongyosi center Kaduka trafil perfektnym volejom ku tyčke poza 16ky brankar ani nereagoval na strelu 0:3.Po tomto gole sa zapas už len dohraval opadli už aj emocie na domacej strane.Treba povedať že naši hrači v druhom polčase držali domacich na dištanc ovladli hru a zaslužene zviťazili.Rozhodca udelil jednu žltu kartu domacim hoci niektore zakroky mali byť potrestane žltou kartou.Zostava hosti v branke Pastor obrana stoper Kvočak pred nim Deak vlavo Bača vpravo Marcin zaloha zlava Rasťo Liptak Kaduk Gyongyosi Juhas utok Šimčak Pahulyi striedanie Juhas - Juhasz asi 20divakov.Hlavny rozhodca Varchola na čiare Ondrejčo.

Sokoľany - Trstené pri Hornáde 0:3 (0:1) G.: D. Simčák, I. Pahulyi, Z. Gyongyosi

A-mužstvo:

Dospelí cestovali na svoj ďalší zápas k súperovi, ktorý bol na poslednom mieste, a to do Bystera. Po minulotýždňovom skevlom domácom víťazstve 1:0 nad favorizovaným Ruskovom sa očakávalo potvrdenie zisku bodov. Zápas sa hral za neustáleho dažďa na pomerne kvalitnom ihrisku. Od začiatku zápasu to bolo ako na hojdačke, raz boli lepší hostia raz domáci. Domáci sa ujali vedenia v 37. minúte po chybe v našej obrane, keď jednoduchú loptu, ktorú rozohral náš brankár Mil. Lukáč na nášho ľavého obrancu Mar. Lukáča a ktorý ju chcel posunúť na ľavého záložníka prečítal domáci záložník, lopty sa zmocnil no a z 16 metrov nedal nášmu brankárovi šancu krížnou strelou do ľavého "vinkla". Výsledkom 1:0 sa skončil aj prvý polčas tohto zaujímavého zápasu. Do druhého polčasu sme vstúpili s odhodlaním zvrátiť nepriaznivý stav zápasu a otočiť ho v náš prospech. Šance z prvého polčasu na strelenie gólu sa teda v našom podaní opäť opakovali no nie a nie pretrhnúť našu gólovú mizériu. Boli to naopak domáci, ktorý v 64. minúte zvýšili svoj náskok na 2:0 po peknej akcii. Hostí to nezlomilo práve naopak ešte viac naštartovalo a ich úsilie bolo korunované v 73. minúte gólom striedajúceho D. Šimčáka. Po tomto momente sme mali ešte niekoľko šancí na strelenie vyrovnávajúceho gólu, no všetky zmaril výborne chytajúci domáci brankár. Zostava: Mil. Lukáč - T. Bača, J. Lukáč, P. Kočiš, Mar. Lukáč - M. Rybár, M. Kočiš, M. Béreš, Z. Gyongyosi - M. Kušnír, R. Juhász. Striedali: D. Šimčák, L. Bartko, J. Marcin. Zápas viedol s prehľadom hlavný rozhodca M. Želizňák, na čiare mu pomáhal D. Šlosár a delegátom zápasu bol J. Tóth. Stretnutie sledovalo asi 60 divákov.

Byster - Trstené pri Hornáde 2:1 (1:0) G.: D. Šimčák

Admin

 

Späť