Áčko dostalo vonku debakel, dorast opäť potešil, žiaci nehrali..

15.06.2010 17:40

Žiaci:

Žiaci neodohrali tento víkend futbalový zápas a najbližšie stretnutie odohrajú vo štvrtok o 17.00 hod doma proti Ploskému.

Dorast:

Pekný komentár k zápasu poskytol vedúci mužstva dorastu Jozef Krupáš. Tu je jeho znenie:

Úvodnych 10 minut sa hralo medzi 16tkami boli to hostia ktory mali prvu strelecku priležitosť v 10 minute Miro Bača palil spoza 16ky brankar jeho strelu kryl. V 13 min. Vereb mieril tesne vedľa v tej istej minute Krupaš sam pred brankarom tesne minul. V tejto faze zapasu hostia zatlačili domacich a bolo len otazkou času kedy padne prvý gol a ten prišiel v 15 min., keď šimčak zabojoval o loptu perfektne našiel Gyogyosiho a ten pohodlne skoroval 0:1. Po góle hostia trošku poľavili čo sa im mohlo vypomstit v 19min., keď domaci zahravali priamy kop asi z 18 metrov no brankar strelu vyrazil bola to aj prva strela v podani domacich.  V 23min. znova mali dobru priležitosť hostia Imo Pahulyi prešiel cez celu domacu obranu, ale jeho koncovka skončila na tyči domacej brany. V 32 min. mali znova hostia vyhodu priameho kopu, ale brankar strelu kryl. V prvom polčase ešte zaujal priamy kop hosti Vereb z asi 20m. brankar jeho strelu kryl. Druhy polčas sa začal ako prvy hra medzi 16kami, nervozita na domacej strane domaci hrači sa viac venovali vyrokom rozhodcu ako hre. V 61min. hostia striedali Krupaša nahradil ho Liptak. V 65min. mali hostia vyhodu priameho kopu z asi 25m. Gyongyosi prestrelil domacu branu. V 67min. sa lopta v domacej 16ke od Gyongyosiho dostala ku Kadukovi ten napalil do protihrača hosti. V tychto fazach hry dostali hostia domacich pod tlak. V 70min. druhe striedanie hosti Šimčaka nahradil Suchy. V 74min. priamy kop hosti asi 25 m Gyongyosi trafil tyč domacej brany naslednu doražku Sucheho brankar kryl. V 77min. vybojoval Imo Pahulyi roh a po rohu Suchy skoroval 0:2. V 82 min. solo Sucheho strela išla nad domacu branu. V 83.min. potiahol loptu Liptak a následnú strelu Gyongyosiho brankar kryl. Zápas velmi dobre viedol rozhodca Gaľa, na čiare mu asistoval Ivanov. Žlté karty dostali dvaja domaci hrači. Zostava: J. Pastor - M.  Kvočak, Ma. Bača, P. Vereb, J. Marcin - M. Kaduk, Z. Gyongyosi, I. Pahulyi, Mi. Bača - D. Šimčak (R. Suchý), M. Krupaš (P. Lipták). Zápas sledovalo asi 50 divákov.

Péder - Trstené pri Hornáde 0:2 G: Gyongyosi, Suchý

A-mužstvo:

Problémy v hráčskom kádri Áčka neprestávajú a tak sme na zápas do Čečejoviec, ktorý sa hral 13. 6. 2010 o 17.00 hod. vycestovali len jedenásti. A to sa v zostave mužstva objavili ešte traja dorastenci. Čiže obraz o našej momentálnej situácii si môže urobiť každý. Je to viac ako nepotešujúce, ale treba si brať ponaučenie aj z takýchto situácií a hľadať vo všetkom zlom hlavne to dobré. Najmä vycestovať na zápasy k súperom je v tejto sezóne pre nás problém a často má tréner sťaženú situáciu pri zostavovaní základnej zostavy z torza hráčov. Mnoho hráčov základnej zostavy je stále zranených, pracovne odcestovaných alebo nemôžu pre iné dôvody nastupovať na zápasy. Tešiť nás môže fakt, že šancu dostávajú naši šikovní dorastenci a to je prísľubom pre budúcnosť. Stretnutie sa od začiatku zápasu nieslo v réžii domácich hráčov, ktorý mali množstvo gólových príležitostí. Dve aj premenili a tak viedli 2:0. Po tomto okamihu akokeby poľavili a pár svetlých okamihov ukázalo aj hosťujúce mužstvo. Peknú akciu predviedli M. Kočiš s M. Pahulyim, keď ťaženie na domácu bránku zastavil nedovolene faulom v 16-tke na M. Kočiša domáci obranca. Nariadenú jedenástku premenil s troškou šťastia Ma. Lukáč a tým znížil stav stretnutia na 2:1 v prospech domácich. Takto sa skončil aj 1. polčas. Hneď v úvode druhého polčase sme vystriedali J. Marcina v útoku za M. Halušku, ktorý prišiel cez polčas do Čečejoviec. Naša hra však už strácala na intenzite, postupne sme odišli aj kondične a tak sme inkasovali ešte ďalšie tri góly. Zápas sa teda skončil debaklom 5:1 pre Čečejovce. Vďaka nášmu brankárovi sme však neinkasovali ďalšie góly a tak je výsledok vzhľadom na šance domácich ešte priateľný. Z domácich zaujal najmä najlepší strelec súťaže O. Juhás. Zaujímavosťou bolo, že stretnutie rozhodovala trojica rozhodkýň na čele s hlavnou rozhodkyňou Kováčovou, ktorá je UEFA rozhodkyňa, na čiarách jej pomáhali Mišková a Juhászová. Zostava hostí: R. Pastor - Ľ. Kočiš, M. Kušnír, P. Kočiš, Ma. Lukáč - Z. Gyongyosy, T. Bača, M. Kočiš, M. Rybár - M. Pahulyi, J. Marcin (M. Haluška). Žltú kartu nedostal z hostí nik. Zápas sledovalo asi 30 divákov.

Čečejovce - Trstené pri Hornáde 5:1  G: Ma. Lukáč (11 m)

Admin

 

 

Späť