Áčko doma muselo, mládež vonku víťazne

20.04.2010 14:55

Naši najmenší vycestovali 10. 4 2010, t.j. v sobotu na svoj druhý zápas jarnej časti II. triedy sk. "A" na pôdu tradičného súpera z Kokšov-Bakše. Pomyselne v tomto zápase pomstili našich dorastnecov z pred týždňa a vyhrali 0:3 (0:3), keď naše góly strieľali: L. Sopko, E. Vlasatý a D. Deák. Tento zápas rozhodoval ako hlavný rozhodca Janočko. Tak ako pred týždňom, aj teraz nastúpilo naše mužstvo len proti 10 hráčom súpera, čo nám umožnilo hrať len toľko, čo potrebovali a tak mohol tréner zapojiť do hry celú lavičku. Zostava: brankár:Dávid Veréb Obrana:Dávid Deák,Štefan Bartko,Daniel Kočik,Paťo Ruščák Záloha:Vlado Gomboš,Lukáš Sopko,Rasťo Lipták Útok: Erik Neveloš,Erik Vlasatý,Filip Lipták
Náhradníci:Gabriel Bartko,Roland Ruščák,Tomáš Lipták,Rudo Lukač,Matúš Lukač
 

10. 4. 2010, t.j. v sobotu odcestovali vonku na svoj zápas takisto aj dorastenci. Predstavili sa v Košických Olšanoch, kde zvíťazili jednoznačným výsledkom 1:4 (0:3). Naše góly strieľali: I. Pahulyi-2, M. Pahulyi a D. Šimčák. Aj týmto víťazstvom si udržali 2. miesto v tabuľke za vedúcou Kokšov-Bakšou.

V nedeľu 11. 4. 2010 o 15.30 hod. odohralo naše "A"-mužstvo na domácom trávniku zápas s posledným mužstvom tabuľky z Paňoviec. Tento zápas nám nevyšiel a nevedeli sme sa vyrovnať s hrou súpera, ktorý šiel do vedenia v 1. polčase, po chybe domáceho stopéra M. Halušku a obrancu T. Baču. Do druhého polčasu vyšlo na trávnik domáce mužstvom s jediným cieľom a to vyhrať toto stretnutie. Podriadilo tomu všetko a výsledkom bol vyrovnávajúci gól M. Demetera po peknom pase M. Kušníra. Domáci sa snažili neustále dobíjať hosťujúcu bránu a druhý, nakoniec aj víťazný gól strelili z pokutového kopu. Penaltu premenil M. Kušnír, po faule na M. Kočiša. Domácim spadol veľký kameň zo srdca a pripísali si povinné a veľmi potrebné tri body k záchrane v súťaži. Hosťujúce mužstvo sa aj napriek vysokému vekovému priemeru mužstva prezentovalo sympatickou hrou a narobilo nemalé problémy domácim hráčom. Domáci nastúpili v tejto zostave: M. Lukáč - P. Kočiš, M. Patrik, T. Bača, M. Haluška - M. Demeter, M. Kočiš, M. Kušnír, M. Rybár - P. Veréb, L. Bartko. Striedali: Ľ. Kočiš, R. Lukáč a Z. Hužvár.

Trstené pri Hornáde - Paňovce 2:1 (0:1)

Späť