Žiaci v Bakši s prehrou, dorast remizoval v Seni a áčko doma v derby taktiež s bodíkom

22.04.2011 10:06

Žiaci:

Zápas našich žiakov v Kokšov-Bakši bol opäť poznačený nezáujmom a odignorovaním chlapcov. Zbierali sa ako keby museli a pripadá mi to, že to robia z povinosti. Išli sme tam teda desiati a zápas sa skončil výsledkom 4:0. Nemám ani čo k tomu písať lebo ani jeden hráč nezahral nad svoje možnosti. Potešil len nováčik v zostave mužstva najmladší Adam Pástor. Zostava: D. Rozsnoyi, L. Sopko, E. Neveloš, E. Vlasatý, T. Lipták, A. Pástor, R. Lukáč, M. Matuška, G. Bartko, V. Neveloš.

Kokšov-Bakša - Trstené pri Hornáde 4:0

Dorast:

Komentár poskytol vedúci mužstva J. Krupáš. Zapas sa hral za pekneho slnečneho počasia ale už od uvodu sa naši chlapci nevedeli dostať do tempa domaci nas v uvode zatlačili vysledkom čoho bolo prvych 5min. tri rohy ale domaci z toho nevyťažili nič naopak mohlo udrieť na druhej strane v 7min. po priamom kope Pahulyiho šimčak nedal naši chlapci sa dočkali v16min. Kvočak našiel Pahulyiho a ten tvrdou umiestnenou strelou z dialky otvoril skore 0:1 domacich tento gol nezlomil stale dobyjali našu branu ale naš brankar bol pozorny v 30min. opäť Pahulyi jeho strelu z asi 30m. brankar len z namahou vytlačil naroh v 40min.priamy kop Gyongyosiho brankar vyrazil do brvna a odrazenu loptu poslal hlavou do siete Kaduk 0:2 zaroveň s tymto golom prišile škaredy faul bez lopty zo zadu na šimčaka ktory rozhodcovia nepostrehli druhy polčas začali opäť aktivnejšie domaci vysledkom čoho bol gol v našej sieti v 52min. po rohovom kope a skrumaži pred našou branou dovolim si tvrdiť že golu predchadzal faul na našho brankara ale rozhodca opäť mlčal tento gol ešte viac nabudil domacich mali niekolko peknych priležizosti ale naša obrana a brankar ich vyriešili potom sa hra trocha vyrovnala mali sme aj my niekolko šanci ale ani Pahulyi ani šimčak neprekonali domaceho brankara z dobrych priležitosti v zavere zapasu sme neudržali jednogolove vedenie a dva minuty pred koncom sme inkasovali 2:2 v samom zavere sme zahravali priami kop na hranici 16ky ale strela Phulyiho skončila na mure domacich.Zapas sledovalo asi 40divakov rozhodoval Jenik na čiare Prokša zostava v brane Patrik Minarčik obrana stoper Marcin pred nim Kvočak Bača Hudak zaloha Kaduk Gongyosi Pahulyi Lukaš Minarčik utok šimčak Kočik

Seňa - Trstené pri Hornáde 2:2 (0:2) G.: M. Kaduk, I. Pahulyi

A-mužstvo:

Toto derby stretnutie sa hralo za krásneho slnečného počasia. Domáci a podobne aj hostia hrali bez niekoľkých svojich opôr v zostave, no ani to neubralo na kvalite tohto stretnutia. Od úvodu zápasu sa hral skôr nakopávaný futbal medzi šestnástkami a až po niekoľkých oťukaniach sa dostali na rad aj pekné futbalové akcie. Hostia pohrozili po rohových kopoch, keď po jednom z nich nastrelil brvno domáceho brankára, ďalšie brvno nastrelili po strele asi z 20 metrov. Domáci hrozili najmä po rýchlych protiútokoch do prekvapivo labilnej hosťujúcej obrany. Druhý polčas začali živšie domáci, no boli to hostia, ktorí sa ujali vedenia po góle z priameho kopu a dorážke hosťujúceho hráča. Tento gól však po zamávaní postranného rozhodcu nebol uznaný. Od tejto chvle domáci začali čoraz viac ohrozovať brankára hostí a v 85. minúte mohol po peknej akcii a priťuknutí J. Huttera rozhodnúť zápas R. Lukáč. Ten však zoči voči brankárovi nepochodil, keď mu trafl loptu len pod nohy a ten loptu stlmil a na bránkovej čiare ju obranca hostí stihol vykopnúť. Bola to najväčšia šanca stretnutia a diváci už nadšene zdvíhali ruky hore, no táto radosť bola prekazená. Bolo to typické derby stretnutie a remíza je spravodlivá pre obe mužstvá. Pozitívom je veľký počet divákov z oboch strán. Keby sa takéto stretnutia hrali každý týždeň, tak verím, žeby nikto nemal záujem postupovať hore. Veď keď si len zoberieme potenciál obcí mikroregiónu Hornád, tak derby stretnutie by sa hralo každú nedeľu. Ďalším pozitívom stretnutia bol výkon rozhodcov, najmä hlavný rozhodca pán Kožurko viedol toto stretnutie s veľkou noblesou a tak ako sa na kvalitného rozhodcu patrí. Ak by takto pískal každý rozhdca tak táto súťaž by mala úplne inú úroveň.

Trstené pri Hornáde - Kokšov-Bakša 0:0

Admin

Späť