Žiaci suverénne v Bidovciach, dorast doma kontumačne vyhral a áčko doma prehralo :(

07.10.2010 20:36

Žiaci:

Komentár poskytol I. Juhász: Trstenské mužstvo nastúpilo na tento zápas v zostave "cenké rezanečky",čiže presne 11.Domáci zato v hojnom počte a z pozície druhého mužstva tabuľky.Takže mužstvo TPH nastupovalo do tohto zápasu z obavami a z rešpektom.Po počíatočnom oťukávaní udreli hostia a to hneď 2x.
V 6. a 19. min. po individuálnych únikoch a perfect prihrávkach skóroval Ceesay.TPH hrali pekný kombinačný futbal a mali prakticky celý prvý polčas viacej z hry,čo aj strelecky potvrdilo.Do druhého polčasu hostia nastupovali z predsavzatím neinkasovať,poprípade zvýšiť náskok.To sa im aj podarilo,lebo už v 40. a 43. min zaťažili konto domácich Ceesay a jeho brat E.Neveloš.v 46. min.,po jednej z mála chýb v obrane hostí skórovali aj domáci.Strelcom gólu bol Antolík.To však bolo zo strany domácich všetko.Hostia potom celkom prevzali iniciatívu a vsietili ďašie 3 góly.V 64. min. po individuálnej akcií od predstopéra do brány Deák,v 72. min. E.Neveloš a 73. min. stopér hostí Bartko.Domáci po 4 góle už rezignovali a dali šancu aj náhradníkom.S prehľadom a k spokojnosti oboch mužstiev rozhodoval Dulák.

Trstené.:Jariabek-Š.Bartko,Deák,P.Ruščák,Lukáč,Vlasatý,T. Lipták,E.Neveloš,V.Neveloš(Ceesay),Matuška,Lukács.

7.kolo Bidovce - Trstené pri Hornáde 1:7 (0:2) G: Antolík - V.Neveloš(Ceesay) 3,E.Neveloš 2,Deák,Š.Bartko

Dorast:

Komenár poskytol J. Krupáš: Domaci nastupovali na tento zapas tak trochu z obavami lebo pre choroby a zranenia vypadlo zo zostavy až sedem hračov včetne oboch brankarov.Takže trener mal čo robiť aby urobil optimalnu zostavu na tento ťažky zapas.V uvode zapasu sice ako prvi pohrozili domaci ale strela Pahulyiho zo 4min. išla tesne vedla brany.Potom sa hra trocha zrovnala a boli to hostia ktory mohli otvoriť skore v 10min. priamy kop hosti asi 18m. strelu do pravaho horneho roha bravurne vytlačil domaci golman Kassai klobuk dole nadherna strela ešte krajši zakrok brankara.Po tomto momente sa hralo väčšinou medzi 16kami bolo to take hore dole paradoxne mohli udrieť opäť hostia po chybe domacej obrany v strede ihriska sa lopty zmocnil hosťujuci utočnik ale svoje solo v 27min. nezakončil podla svojich predstav lopta tesne minula branku domacich.A tak zakonite udrelo na druhej strane v 33min. nadherne trafil Pahulyi asi 20m. 1:0 Ani druhy gol nedal na seba dlho čakať už o 5min. neskôr zvyšoval domaci Gomboš na konečnych 2:0.Druhy polčas domaci prestriedali Gomboša nahradil Jakub Deak.V 53min.bol vylučeny hosťujuci hrač Weiser po druhej žltej karte čo hosti zjavne rozladilo a o tri minuti neskôr v 56min. po nariadenej ponalte opustili ihrisko zapas sa nedohral.Myslim si že hostia sa mohli hnevať len sami na seba mali šance ktore nepremenili a zakonite pykali.Stretnutie s prehladom viedla rozhodkyňa Juhaszova na čiare jej velmi dobre asistoval Dubinsky. zostava domacich v brane Kassai obrana stoper Kvočak pred nim Deak zlava Bača vpravo Marcin zaloha zlava Bosnyak Gyongyosi Pahulyi Gomboš utok Šimčak Jakub Juhasz na striedanie Jakub Deak asi 40 divakov.

Trstené pri Hornáde - Péder 2:0 (nedohrané) ŠTK určila, že výsledok je 3:0 kont.

A-mužstvo:

Naši dospelí nastúpili na svoj ďalší domáci zápas proti ambicioznému nováčikovi zo Zdoby. Ten mal vo svojom mladom mužstve niekoľko bývalých hráčov Bystera a takisto Svinice. Aj to dalo badať, že tento súper sa po postupe do najvyššej okresnej súťaže posilnil a myslí to so svojim zotrvaním v súťaži vážne. Hlavným rozhodcom záapsu bol Prokša a na čiarách mu pomáhali Juhászová, Béreš a delegátom bol Lumtzer. Treba podotknúť, že zápas hlavný rozhodca absolútne nezvádol. Niet sa čo diviť, keďže ten chlapec, či prepáčte "hlavný rozhodca" má možno 18 rokov a ešte nevie čo sám so sebou nieto s hráčmi na ihrisku. Stretnutie sme začali vcelku dobre keĎ sme si vypracovali aj pár šancí, no súper hral dobre so zabezpečenou obranou a veľmi nedovolil preniknúť našim hráčom bližšie k ich bránke. Prvý gól sme inkasovali v 38. minúte a takto sa skončil aj prvý polčas. Do druhého polčasu sme chceli vstúpiť lepšie ako v polčase prvom no naša hra sa opäť najviac opierala o nakopávané lopty, z ktorých sa nevieme presadiť skoro v žiadnom zápase. Druhý gól hostí sme inkasovali v 86. minúte po situácii, ktorá zaváňala ofsajdom. V zápase sme prišli vinou ďalšej žltej karty, ktorá je v poradí štvrtou o nášho stopéra J. Lukáča, ktorý ma za tento prehrešok automaticky stop na ďalší zápas. Je to veľká škoda, že sme domáci zápas prehrali lebo tieto body nám budú v konečnom účtovaní veľmi chýbať.Stretnutie sledovalo asi 100 divákov. Zostava: Mil. Lukáč, T. Bača, J. Lukáč, P. Kočiš, Mar. Lukáč - M. Rybár, M. Kočiš, M. Béreš, Z. Gyongyosi - R. Juhász, R. Lukáč. Striedali: M. Kušnír, I. Pahulyi, na lavičke ešte boli M. Bača, J. Marcin.

Trstené pri Hornáde - Zdoba 0:2 (0:1)

 

Admin

Späť