Začiatok jari mládeže a druhý zápas Áčka

20.04.2010 14:27

Dňa 3. 4. 2010, t.j. v sobotu o 11.30 hod. privítali naši žiaci na svojom ihrisku súpera z Kysaku. Vyhrali výsledkom 4:0 (2:0), keď góly za domácich dávali: F. Lipták-2, T. Lipták a V. Gomboš. Hostia nastúpili len s 10 hráčmi, ale aj tak predviedli sympatický výkon. Domáci, aj keď mali počas celého zápasu prevahu, nevedeli ju naplno využiť. Zostava domácich: Brankár: Roman Suchý Obrana:Dávid Deák,Štefan Bartko,Daniel Kočik,Paťo Ruščák Záloha:Vlado Gomboš,Rasťo Lipták,Lukáš Sopko Útok:Erik Vlasatý,David Rozsnyoi,Tomaš Lipták.
Náhradníci:Rolo Ruščak,Gabriel Bartko,Matuš Lukacz,Filip Lipták, Matej Kaduk

V ten istý deň, čiže 3. 4. 2010 o 14.00 hod. bolo na programe derby I. triedy dorastu. Stretli sa dve najlepšie mužstvá súťaže, keď naše družstvo privítalo lídra tabuľky mužstvo z Kokšov-Bakše. zápas to bol dramatický až do konca. Naše mužstvo prediedlo hru dvoch rozdielnych polčasov, keď v tom prvom boli až prehnane opatrní a prehrali ho 0:4. V tom druhom vybehlo na trávnik úplne iné mužstvo a podarilo sa im znížiť na 3:4 a v závere mohli dokonca vyrovnať, keď mali obrovský tlak na hosťujúcu bránu. Zápas sa teda skončil výsledkom 3:4 (0:4) pre hostí. Góly našich strelili: D. Šimčák-2 a Z. Gyongyosyi. Zápas rozhodoval ako hlavný rozhodca Drabant. Zostava domácich: J. Juhász - P. Veréb, Mi. Bača, J. Marcin (M. Pahulyi), Ma. Bača (K) - M. Kaduk, I. Pahulyi, Z. Gyogyosyi, J. Juhás ( R. Bosnyák) - D. Šimčák, M. Krupáš.

V nedeľu 4. 4. 2010  odcestovalo naše "A"-mužstvo na zápas do Ruskova, kde malo stretnutie výkop o 15.30 hod. Zápas bol od začiatku v réžii domácich a hosťujúca obrana mala neustále dostatok práce s hosťujúcimi útočníkmi. Inkasovali sme už v 4. minúte, keď po rohu domácich loptu nedovoleným spôsobom v 16-tke rukou zahral M. Patrik. Z nariadenej jednástky sa domáci ujali vedenia 1:0. Tlak domácich pokračoval aj naďalej a po chybách stopéra M. Kušníra sme inkasovali ďalšie dva góly. To už bol stav pre domácich 3:0. Na začiatku 2. polčasu sme inkasovali ešte raz a tým sa skóre zápasu upravilo na konečných 4:0 pre Ruskov. V zápase pohorelo celé mužstvo a predviedli sme jeden z najslabších výkonov v tomto súťažnom ročníku. Nastúpili sme v tejto zostave: R. Pástor - T. Bača, D. Meco (Ľ. Kočiš), M. Patrik (P. Kočiš), M. Kušnír (K) - Z. Hužvár, M. Haluška, M. Kočiš, M. Demeter (P. Veréb) - R. Lukáč, L. Bartko (M. Rybár).

Ruskov - Trstené pri Hornáde 4:0 (3:0)

Späť