Víkend, kedy vyhral každý :)

25.10.2010 12:20

Žiaci:

Komentár poskytol I. Juhász:

V dohrávke 4.kola a zároveň v poslednom zápase jesennej časti to mal byť zápas o povinných domácich bodoch.Celý prvý polčas tomu nasvedčoval.Domáci neustále útočili,ale hostia sa veľmi dobre bránili.Ale domáci aj tak využili svoju prevahu a v 33 min. po peknej prihrávke zo stredu pola skóroval Ceesay.Do druhého polčasu obe mužstva nastupovali s vedomím,že všetko je otvorené.To však neplatilo dlho ,lebo už v 37. a 41. min. skóroval Ceesay a bolo 3:0.Hneď nato hostia v 45. min. znížili.Z priameho kopu po dorážke skóroval Hanko.To bolo zo strany hostí,čo sa týkalo gólov všetko.Na 4:1 zvýšil v 47. min.Ceesay.Ku strelcom sa pridal aj jeho brat Erik,ktorý v 53. a 63. min.zvýšil stav na 6:1.Aj keď sa hralo veľmi slušne,rozhodca udelil obom mužstvám po dve žlté karty,za bežné fauly.V závere však obe mužstvá,vďaka divákom podľahli emóciam a v priebehu 70 min. rozhodca vulúčil hráča hosti Petro P. po druhej žltej karte za faul zo zadu a v zápati,po strkanici výlúčil domáceho E. Neveloša a z hostí D. Petra.Obaja už mali predtým žlté karty.Je na škodu,že taký pekný zápas mal takýto záver a zvlášť u žiakov.Ale je pozoruhodné,že už aj žiaci takto prežívajú svoje zápasy.Výkon rozhodcu nebudem komentovať,ale niektoré ofsajdové situácie mu na o boch stranách ušli.

Trstené:Rozsnyoi-Š.Bartko,T.Lipták,Juhász,Lukáč,Vlasatý,Sopko,F.Lipták,E.Neveloš,V.Neveloš,
Horňak,G.Bartko,Ruščák R.
Ďurkov:Tarásek -
Ďurica,Leško,Tulinský,Kažimír,Petro P.,Hanek,Barilová,Polák,Petro D.,Obšitoš

4.kolo dohrávka Trstené pri Hornáde -Ďurkov 6:1 /1:0/ G:V.Neveloš/Ceesay/ 4,E.Neveloš 2 - Hanko
R: Tomáš Bednár
ŽK:Vlasatý,E.Neveloš - Hanko,Petro P.,Petro D.
ČK:E.Neveloš - Petro P.,Petro D.

Dorast:

Komentár poskytol J. Krupáš: 

Na zrekonštruovane ihrisko do Budimira sme cestovali z cielom zahrať kvalitny zapas na kvalitnom ihrisku ale boli sme trocha sklamany z kvality hracej plochy.Uvod zapasu sa niesol v znameni takej oťukavačky dosť nepresnosti na oboch stranach a zbytočne fauly niektore dosť zakerne zo strany domacich ktore volali po žltych kartach ale rozhodca bol voči domacim zo začiatku zhovievavy ked domacim udelil 4 žlte karty hostia videli dva aj to za vzajomne potyčky nie za fauly ako prvi pohrozili domaci v 10min. priami kop z hranice 16ky len tesne minul našu branku neudrelo na jednej strane udrelo na druhej v 13min. Pahulyi našiel Šimčaka a ten sa nemilil 0:1 už o minutu neskôr sme mohli zvyšiť ale strela Gyongyosiho poza16ky skončila na brvne naslednu doražku poslal Šimčak vedľa.Potvrdilo sa nedaš dostaneš v 16min. prihravku Phulyiho na našej polke vystihol domaci Kuruc a svoje solo zakončil golom 1:1 gol nami neotriasol a stale sme utočili v 24min. po faule na Šimčaka v 16ke nariadenu penaltu z prehľadom premenil Gyongyosi 1:2 v 27min. zahraval Pahulyi rohovy kop a jeho strelu si domaci obranca zrazil do branky 1:3.Trošku sme sa ukludnili a hrat začali domaci v33min. po našej chybe v obrane Kobulnicky preloboval Pastora 2:3 zaver polčasu patril opäť nam skore polčasu pečatil v 42min. nadhernou nechytatelnou strelou z asi 27m. Gyongyosi 2:4 v poslednej minute ešte domaci nastrelili tyčku druhy polčas sme nezačali vôbec dobre hned z uvodnej rozohravky Pahulyi lahku loptu pušťal na obrancu tej sa ale zmocnili domaci akciu zachranil Pastor ale nasledna strela domacich trafila Baču v 16ke do ruky a domaci z ponalty znižili na 3:4 po tomto gole sa nam prestalo dariť viazla rozohravka hračku preberali domaci ktori sa zaslužene dočkali vyrovnavajuceho golu v 70min. po rohu Kobulnicky vyrovnal 4:4 po tomto gole sme sa ale nepoložili a opäť sme začali hrať v 81min, ešte strela Kvočaka z 18m. išla tesne vedla ale už ominutu Šimčak zabojoval v strede a svoje solo zakončil z prehladom 4:5 tento gol nas nabudil a v 87 min. po priamom kope Gyongyosi strelou do vinkla pečatil na 4:6 v 88min. Šimčak sam pred brankarom zavahal a v samom zavere vo vnutri 16ky si Šimčak vymenil loptu z Gyongyosim ale ten takisto nedal čisty gol.Zapas sledovalo 9 divakov rozhodoval Gaľa postranny Antl sriedanie hosti v 51min. Kassai - Kočik zostava v brane Pastor obrana stoper Kvočak pred nim Bosnyak Bača Marcin zaloha Rasťo Liptak Gyongyosi Pahulyi Kaduk utok Kassai Šimčak goly Gyongyosi 3 jeden z penalty Šimčak 2 Pahulyi
 

Budimír - Trstené pri Hornáde 4:6 (2:4) G.: Gyongyosi-3, Šimčák-2, vlastný

A-mužstvo:

Na také malé susedské derby sme cestovali do neďalekej obce Valaliky. Stretnutie sa hralo v pomerne príjemnom jesennom počasí, na dobrej hracej ploche a tak nič nebránilo k odohratiu tohto stretnutia.Na tento zápas sme po dlhšej dobe cestovali v plnej sile a s nabitou lavičkou náhraníkov, keď sa na nej tiesnilo až 6 náhradníkov. Jediný cieľ, ktorý sme si pred týmto zápasom dali bol zisk 3 bodov a potvrdenie domáceho víťazstva nad Svinicou. Odhodlanie na zlepšenie našej situácie v postavení v tabuľke nenechalo chladných ani naše vedenie a tomu sa podarilo cez týždeň dotiahnuť prestup nášho rodáka a bývalého hráča FK Geča 73 Jožka Huttera.  Tento skúsený už 42-ročný utočník má ešte stále veľký potenciál a je určie posilou pre naše mužstvo, čo dokázal aj v zápase s Valalikmi. Ako sám priznal tak je tomu už 22 rokov, čo hral naposledy v Trtenom pri Hornáde, z ktorého odchádzal do Geče, kde aj momentálne býva. Čiže aj s touto čerstvou posilou sme začali teda stretnutie v tejto zostave: V bránke Mil. Lukáč, obrana stopér J. Lukáč, predstopér M. Rybár, pravá obrana M. Patrik, ľavá obrana Mar. Lukáč, záloha stred M. Kušnír, M. Béreš, ľavá strana Z. Gyongyosi, pravá strana M. Kočiš, no a v útoku R. Lukáč a J. Hutter. Striedali: R. Juhász a Ľ. Kočiš, na lavičke náhradníkov boli ešte T. Bača, P. Kočiš, I. Pahulyi, M. Bača. Úvod stretnutia sa niesol v akomsi oťukávaní sa mužstiev medzi šestnástkami. No bolo to hosťujúce mužstvo, ktoré sa snažilo aj ukázať niečo z futbalu a neprezentovať sa len nakopávanými loptami, ktorými sa nás snažili domáci po celý zápas prekvapiť. Pár sľubných príležitostí na strelenie úvodného gólu stretnuia mali z hostí R. Lukáč, J. Hutter, M. Kočiš a aj M. Béreš. Tie sa nám však nepodarilo doviesť do úspešného konca a tak sme do kabín odchádzai za stavu 0:0. V druhom polčasu už pomaly kondične odchádzali domáci a to bolo vodou na mlyn pre dobre disponovaných hostí. V druhom polčase to bolo najmä o tom kedy hostia strelia gól. Ten sa nám aj podarilo vsietiť v 86. minúte po zahrávaní štandardnej situácie skoro rovno z bránkovej čiary asi 1 meter do rohovej zastávky. Tento priamy kop poslal presne na hlavu nabiehajúceho J. Lukáča ľavačkou Mar. Lukáč. Po tomto momente domáci všetko vsadili na útok a ich výsledkom bolo zahráavnie dvoch rohových kopov a jednej štandardnej situácie asi z hranice šestnástky. Hostia si však s týmito šancami domácich poradili a tak si pripísali zaslúžené víťazstvo. Toto víťazstvo teší o to viac, že je to po dlhom čase víťazstvo zo súperovho ihriska. Tieto tri body sa dúfam posnažíme potvrdiť v našom najbližšom domácom zápase s mužstvom MŠK Ďurkov. Stretnutie rozhodoval veľmi dobre hlavný rozhodca D. Novák, na čiarách mu pomáhali D. Kuchel a D. Šlosár a delegátom stretnutia bol A. Zsarnai. Stretnutie sledovalo asi 70 divákov, pričom početná skupina prišla aj z Trsteného pri Hornáde.

Valaliky - Trstené pri Hornáde 0:1 (0:0) G.: J. Lukáč

Admin

 

 

Späť