Uspejú žiaci v derby? Vyhrá dorast s posledným? Získajú prvé body z vonku naši Áčkari?

30.04.2010 21:43

Na 1. mája Sviatok práce je pre našich žiakov prichystaný bonbónik tohtoročného ročníka II. triedy sk. A, keď v derby stretnutí prítajú na domácej pôde vedúce mužstvo tabuľky z Novej Polhory. Treba podotknúť, že ich súper je pred nimi len o skóre a tento zápas ukáže kto je najlepším mužstvom súťaže. Zápas sa začína klasicky o 11.30 hod. na našom štadióne, ktorý vyzerá čím ďalej tým krajšie. Pochvalu nášmu trávniku vzdalo aj mužstvo FK Geča na svojej internetovej stránke.

Dorast odohrá takisto 1. mája svoj ďalší zápas so začiatkom o 14.00 hod na domácom trávniku. Tentokrát s posledným mužstvom tabuľky Družstevník Budimír. Mala by to byť povinná jazda, ale práve takéto zápasy bývajú zradné a preto nemožno nič podceniť. Ak si chcú udržať druhé miesto v tabuľke, tak musia bezpodmienečne vyhrať.

Áčko cestuje v nedeľu 2. mája na ďalší zo série ťažkých zápasov. Už tretiu nedeľu po sebe nastúpi proti súperovi z prvej trojky, keď pred dvoma týždňami to bol zápas v Kokšov-Bakši, pred týždňom doma s Gečou a tentokrát to bude zápas proti Malej Ide. Zápas sa začína o 16.30 hod. na ihrisku v Šaci, kde hraje túto sezónu Malá Ida svoje domáce stretnutia, z dôvodu rekonštrukcie ich trávnika v Malej Ide. Veríme, že si A-mužstvo prinesie prvé body z vonku v tejto sezóne. Držíme teda palce všetkým našim mužstvám a veríme, že pri bilancovaní tohto futbalového víkendu budeme mať dôvod na radosť.

Obsadenie rozhodcov na všetky zápasy našich družstiev si môžte prečítať, ak kliknete na odkaz:

www.obfzkeokolie.sk/nova/index.php?view=us09-10/1-us12

Admin

Späť