Víkend nebol víťazný a začala už aj prípravka

23.05.2011 15:13

Prípravka:

Naši najmenší futbalisti začali svoje účinkovanie v jarnej časti pvrým turnajom v Turni nad Bodvou 8. 5. 2011 so začiatkom o 9.00 hod. , na dobrom teréne futbalového ihriska miesteneho TJ Cementár. Turnaj bol zorganizovaný na veľmi dobrej úrovni. Hráči potešili trénera svojimi výkonmi a najmä remízou s Gečou.

Turňa nad Bodvou - Trstené pri Hornáde 4:1 G.: S. Páastor

Trstené pri Hornáde - Haniska 0:10

Trstené pri Hornáde - Geča 2:2 G.: A. Pástor, G. Bartko

Žiaci:

Žiaci privítali na svojom otrávniku o 14.00 hod. vedúce mužstvo tabuľky Novú Polhoru. Už od úvodného hvizdu bolo badať, že naši vzrastommalí hráči majú až priveľký rešpekt pred hráčmi súpera, ktorí ich prevyšovali aj o hlavu. Úvod stretnutia však začal pre nás veľmi dobre, keď sme od 6. minúty vyhrávali 1:0 po góle V. NEveloša (Cessay). Po tomot momente však hráči hostí zapli na vyššie obrátky a domáce mužstvo rozstrieľali 2:8. Náš druhý gól pridal v 67. minúte L. Sopko. Súper bol lepší ako domáce mužstvo a tak zaslúžene vyhral a drží sa pevne na čele tabuľky II. triedy sk. B. Zostava domáci: E. Neveloš, D. Pástor, V. Neveloš, J. Juhás, D. Juhász, A. Pástor, E. Vlasatý, M. Horňák, R. Lukáč, L. Sopko, M. Lukács.

Trstené pri Hornáde - Nová Polhora 2:8 (1:3) G.: V. Neveloš, L. Sopko

Dorast:

Svinica - Trstené pri Hornáde

Komentár už čoskoro

A-mužstvo:

Na toto stretnutie cestovali naši dospelí bez viacerých opôr, keď sa z rôznych príčin nemohli stretnutia zúčastniť M. Kočiš, R. Juhász, I. Pahulyi, Mil. Lukáč a R. Lukáč. Na stretnutie teda cestovali len presne 11. Stretnutie sa pre našich skončilo už v prvom polčase, keď ho prehrali v pomere 5:0. Zostava: J. Lukáč, Mar. Lukáč, T. Bača, J. Marcin, M. Kušnír, Ma. Bača, Z. Gynogyosi, M. Rybár, P. Kočiš, P. Véreb, J. Hutter

Ruskov - Trstené pri Hornáde 7:0 (5:0)

Admin

Späť