Prvé víťazstvo A-mužstva, dorast suverénne vyhral a žiaci remizovali

06.09.2010 08:36

Žiaci:

V sobotu 4. 9. 2010 o 14,00 hod. odohrali svoj ďalší zápas naši žiaci. Tentokrát to bolo V Bysteri na kvalitnom teréne. K dispozícii bolo presne 11 hráčov, keď z rôznych dôvodov nemohli na zápas prísť niektorí hráči. V takom istom počte boli aj domáci a tak hlavný rozhodca Pacholský mohol privítať na trávniku obe kompletné jedenástky mužstiev. Stretnutie sa od úvodných minút odohrávalo viac na polovici domácich, ktorých hostia viackrát pritlačili pred ich bránu. Výsledkom tlaku bol gól v 10. minúte na 0:1. Jeho autorom bol Lukáš Sopko, ktorý peknou ďalekonostnou strelou prekonal domáceho brankára. Ďalší gól hostí strelil po dorážke Gabriel Bartko. V tom čase hostia úplne ovládli hru a odmenou im bol pokutový kop, ktorý však hosťujúci Erik Vlasatý nepremenil a trestuhodne kopol vedľa brány. Trest prišiel zákonite v 28. minúte keĎ nevinnú strelu domácich si do bránky nepocohpiteľne pustil náš brankár Erik Neveloš. Ďalší skrat v jeho podaní nastal v 34. minúte, keď mu loptu na odkopnutie púšťal L. Sopko no náš brankár na hranici šestnástky "zluftoval" a domácemu útočnikovi bolo potom už ľahko streliť vyrovnávajúci gól. V zápätí po rozohratí v stredovom kruhu dostal peknú loptu do behu najlepší hráč zápasu náš trstenský "Ceesay" Vincent Neveloš a opäť priklonil misku váh na našu stranu na 2:3. V pokračovaní nášhotalku sme neprestávali a mali sme viacero šancí na strelenie ďalšieho gólu. Tie sme však nepremenili a tak nám vyrovnávajúci gól strelili domáci v 50. minúte. Zápas sa teda skončil výsledkom 3:3. Je to škoda lebo mohli sme si pripísať plný počet bodov do tabuľky, no nevadí remíza zo súperovej pôdy sa počíta. Zostava v akej sme hrali: E. Neveloš - D. Rozsnyoi, L. Sopko, T. Lipták, R. Lukáč - M. Lukács, E. Vlasatý, V. Neveloš, M. Horňák - G. Bartko, M. Haluška. Zápas viedol veľmi dobre hlavný rozhodca J. Pacholský.

Byster - Trstené pri Hornáde 3:3 (2:3) G.: L. Sopko, G. Bartko, V. Neveloš

 

Dorast:

Komentár poskytol J. Krupáš: Zapas sa hral za prijemneho počasia prvu šancu mali hostia v 2min. priamy kop Gyongyosiho tesne minul branu hostia udreli v 8min. ked Deak vysunul Šimčaka a ten nedal brankarovi šancu 0:1 o dva minuty sa skore opäť menilo ked Kadukov center do 16ky našiel Šimčaka a ten sa nemylil 0:2 hostia dostali domacich pod tlak hned od začiatku zapasu a prakticky cely prvy polčas sa hral na jednu branku v 15 min.strelu Gyongyosiho do vinkla brankar vyrazil na roh o dva minuty Marcin sam zoči voči brankarovi len do jeho naručia tlak hosti priniesol dalši gol v 30min. Deak našiel v 16ke Sucheho 0:3 v 32min. križna strela Kaduka skončila ešte na žrdi domacej brany ale už o minutu Gyongyosi z priameho kopu asi 20m pečatil skore prveho polčasu 0:4 v 41min. mal ešte dobru priležitodť Suchy ale jeho bomba tesne minula branu do druheho polčasu nastupili domaci o jedneho menej pre zranenie hrača a nemali nikoho na striedanie očakaval sa napor našich hračov hralo sa stale na jednu branu ale goly neprichadzali dosť sme sa prispôsobili hre supera utoky neboli efektivne vyšla len jedna akcia v69min. ked Rasťo Liptak pekne našiel v 16ke Šimčaka a ten bombou stanovil konečne skore zapasu o:5 domaci mali jedinu šancu v 72min. priamy kop zneškodnil brankar Pastor ktory v tomto zapase nemal vôbec ťažku ulohu v druhom polčase zaujala ešte strela Kočika v 78min. tesne minula ľavy horny roh superovej brany .Striedania v 65min. Suchy - Kočik 77min. Gyongyosi - Kassai 86min. Rasťo Liptak - Jakub Juhasz asi 22 divakov hlavny rozhodca Gaľa na čiare mu asistoval Šimčo zostava v brane Pastor obrana Kvočak stoper pred nim Paťo Liptak Miro Bača Marcin zaloha Kaduk Deak Gyongyosi Rasťo Liptak utok Suchy Šimčak, goly Šimčak 3 Gyongyosi, Suchy

Zdoba - Trstené pri Hornáde 0:5 (0:4) G.: D. Šimčák-3, Gyongyosi, Suchý

 

A-mužstvo:

Na "domácej" pôde v Ždani sme privítali súpera z mužstva ŠKO Veľká Ida. Zápas sa sa hral 5. 9. 2010 o 15,30 hod. v sychravom a veternom počasí na dobrom trávniku. Hneď v 1. minúte po rohovom kope domácich a trme vrme v hosťujúcej päťke fauloval hráč Veľkej Idy nášho J. Lukáča a hlavný rohodca zápasu Jeník odpískal jedenástku proti hosťom. Po tomto momente sa na neho od hráčov hostí spustila spŕška nadávok a vulgarizmov, čo vyústilo až do červenej karty, ktorú uvidel hosťujúci brankár. Do bránky sa preto musel postaviť náhradný brankár, no ani ten nezabránil faulovanému hráčovi na presné zakončenie pokutového kopu. Bol to vari najlepší začiatok domácich za posledné roky. Tón zápasu potom naďalej udávali domáci a v 16. minúte zvýšili svoj náskok na 2:0 gólom R. Lukáča po prihrávke M. Kočiša. Tretí gól sme pridali po rohovom kope Mar. Lukáča a dorážke M. Rybára. Hosťujúcim hráčom sa neustále nepáčili výroky hlavného rozhodcu a vlastne po celý zápas ho častovali nadávkami a pripomienkami. To ovplyvnilo aj domácich hráčov, ktorý sa hlúpo nechávali častokrát vyprovokovať a tak im boli udelené 3 hlupé žlté kraty. Do druhého polčasu sme nastúpili s cieľom zvýšiť náš náskok a odmenou nám boli gól v 61. minúte, ktorý strelil R. Lukáč a hneď v zápätí aj gól v 62. minúte z kopačky R. Juhásza. Ďalší gól pridal opäť R. Juhász v 76. minúte po rohovom kope. Stav zápasu na 7:0 uzavrel strelou z 20 metrov asi v 78. minúte M. Kušnír. Výsledok mohol byť ešte vyšší, no to by domáci museli premeniť aj 200 % šance. Aj napriek tomu je to konečne naše prvé víťazstvo v tejto sezóne z čoho máme pochopiteľne veľkú radosť. Už teraz sa tešíme na náš najbližší zápas na ihrisku nováčika z Ploského. Hlavným rozhodcom zápasu bol Jeník, na čiarách mu spoľahlivo asistovali Berta a Bednár a delegátom zápasu bol Štefáni. Stretnutie sledovalo asi 60 divákov. Zostava domácich: J. Pástor - Ľ. Kočiš, J. Lukáč, P. Kočiš, Mar. Lukáč - M. Rybár, M. Kočiš, M. Kušnír, Z. Gyongyosi - R. Lukáč, R. Juhász. Striedali: T. Bača, L. Bartko, D. Šimčák, Mart. Bača a na striedačke bol ešte V. Dojčák a I. Hanzeľ.

Trstené pri Hornáde - Veľká Ida 7:0 (3:0) G.: R. Lukáč-2, R. Juhász-2, M. Kušnír, M. Rybár, J. Lukáč

Admin

Späť