Áčko s remízou vonku, prípravka hrala doma

23.05.2011 15:45

Prípravka:

V poradí tretí turnaj orgainzačne zabezpečoval náš FK TJ Družstevník Trstené pri Hornáde. Za ochoty p. riaditeľky ZŠ a pomoci V. Dojčáka, I. Juhásza, B. Deáka, P. Kočia ml. P. Kočiša st, Ľ. Veréba a M. Kušníra sa nám podarilo zorganizovať veľmi dobrý turnaj. V nedeľu 22. 5. 2011 so začiatkom o 9.00 hod. sa teda mohol na multifunkčnom ihrisku v areáli ZŠ začať futbalový turnaj prípraviek. Na tomto turnaji sa nám až tak herne nedarilo a tréner bol troška sklamaný s prístupom niektorých kľúčových hráčov. Navadí je to len šport a už teraz sa tešíme na ukončenie pôsobenia našej prípravky v súťažnom ročníku 2010/2011 o dva týždne na ihrisku v Geči.

Turňa nad Bodvou - Haniska 5:1 G.: Hutkay-3, Baláž, Krompašský - Norko

Geča - Trstené pri Hornáde 1:0 G.: Majoroš R.

Turňa nad  Bodovou - Geča 3:0 G.: Hutkay-3

Turňa nad Bodvou - Trstené pri Hornáde 3:0 G.: Baláž-2, Krompašský

Haniska - Geča 3:4 G.: Suchý, Štaba, Jenčko - Majoroš Z.-3, Majoroš R.

Haniska - Trstené pri Hornáde 2:1 G.: Štaba, Norko - Varga Š.

Žiaci:

V 16. kole sme privítali na domácej pôde súpera z FK Bidovce. Po dlhom čase boli naši žiaci v kompletnom zložení a so štvoricou náhradníkov. Strelecky sa darilo kapitánovi mužstva Lukášovi Sopkovi, ktorý strelil v prvom polčase hetrik. Zahanbiť sa nenechal ani Erik Neveloš, ktorý strelil dva góly a jeden gól pridal aj Erik Vlasatý. Toto stretnutie sme teda vyhrali pohodlne 6:2. Zostava domácich: D. Rozsnyoi, V. Neveloš, R. Lukáč, D. Juhász, T. Lipták, A. Pástor, L. Sopko, D. Pástor, E. Vlasatý, M. Lukács, E. Neveloš. Náhradníci: F. Lipták, J. Juhás, M. Matuška, M. Horňák.

Trstené pri Hornáde - Bidovce 6:2 (3:1) G.: L. Sopko-3, E. Neveloš-2, E. Vlasatý

Dorast:

Dorastenci mali voľno pretože mužstvo Pédera sa zo súťaže odhlásilo. Odohrali priateľský zápas proti straým pánom Trsteného pri Hornáde.

A-mužstvo:

Zdoba - Trstené pri Hornáde 1:1 G.: R. Lukáč

Admin

 

Späť