A-mužstvo dostalo debakel v Seni

16.08.2010 12:53

V nedeľu 15. 8. 2010 o 16.30 hod. sa za výdatného dažďa uskutočnil zápas 2. kola 1. triedy ObFZ KE-okolie medzi domácou Seňou a hosťami z Trsteného pri Hornáde. Od prvých minút zápasu začalo výdatné pršať a to znepríjemňovalo futbalový život na ihrisku obom mužstvám. Celý prvý polčas mali veľkú prevahu domáci hráči, ktorí preskakovali a prevyšovali hostí vo všetkých činnostiach. Hostia nastúpili na tento zápas už aj s najnovšou posilou z FK Haniska M. Bérešom, no v bráne chýbal pre zranenie brankár Mil. Lukáč a tak jeho miesto musel na rýchlo zaujať hráč konkrétne P. Kočiš. Hostia boli pomalší, horšie kombinovali, rýchlo strácali lopty a to všetko nahrávalo do karát kombinačne dobre hrajúcim domácim. Najmä stred poľa a ľavá záloha robili najväčie problémy futbalistom Trsteného pri Hornáde. Po vlastných chýbách sme inkasovali už v 7. minúte gól z kopačkyT. Lipčeia. Ďalší gól pridali domáci po rohu, keď lopta preletela celou päťkou a nikým nekrytý T. Šoltés pohodlne skóroval do prázdnej brány. Stav na 3:0 do polčasu upravil najlepší strelec minulej sezóny v domácom mužstve P. Jarušinský. Druhý polčas sa na prekvapenie niesol od začiatku v réžií hostí, ktorý domácich pravdepodobne uspokojených s výsledkom viackrát zatlačili pred ich bránku a pohrozili viacerými peknými akciami. Najmä akcia nášho rýchleho útočníka R. Lukáča volala po góle a asi o 10 minút ďalšia akcia keď do 100 % príležitosti nahrával R. Lukáčovi striedajúci D. Šimčák. Prázdnu bránu však R. Lukáč netrafil, keď lopta skončila na tyčke domáceho brankára. Aj tieto momenty rozhodli o ďalšom priebehu zápasu, keď ďalšia sľubná strela z otočky R. Lukáča skončila na brvne domácej svätyne. Po týchto sľubných šanciach zobrali opäť svoju taktovku do rúk domáci a svoj náskok zvýšili na 4:0 v 88. minúte opäť P. Jarušinským. Treba podotknúť, že v týchto chvíľach si futbal zahral už celá lavička a tak bola kostra mužstva, najmä záloha celá úplne prestriedaná. Aby toho nebolo málo tak v 90. minúte prakticky v samom závere zápasu si vlastný gól strelil M. Kočiš, ktorý nešťastne trafil ľavou nohou idúcu istú strelu do bránky od domáceho útočníka V. Feča. Po tomto gólovom momente hlavný rozhodca zápasu stretnutie, ktoré teda skončilo 5:0 pore domácich ukončil. Duel sledovalo asi 60 divákov. Zápas mal pevne v rukách hlavný rozhodca G. Mathé, na čiarách mu spoľahlivo asistovali N. Knapíková a S. Ščambora. Žltú kartu videli z domáceho mužstva T. Šoltés a P. Jarušinský a z tábora hostí P. Kočiš.

Zostava Seňa: Harbuľák G., Szabó Ľ., Marcin I., Čučka R., Šoltés T., Marcin Š., Kišš S., Špak J., Kočiš J., Jarušinský P., Lipčei T. Striedali: Fečo V., Spišák J., Kababik P.

Zostava Trstené pri Hornáde: P. Kočiš - M. Rybár, J. Lukáč, T. Bača, Mar. Lukáč - R. Juhász, M. Béreš, M. Kočiš, Z. Gyongyosi - M. Kušnír, R. Lukáč...Striedali: L. Bartko, D. Šimčák, M. Bača, J. Marcin

Seňa - Trstené pri Hornáde 5:0 (3:0)

Admin

Späť